RISON SHOP

levert zijn kantoorartikelen vanuit een centraal distributie centrum, hierdoor maken wij het mogelijk om uw kantoorartikelen binnen 24uur te leveren.
Onze medewerkers hebben gedegen kennis van de diverse kantoorartikelen en machines, zij staan u graag te woord voor het geven van advies of een scherpe prijs.
Mocht u meer informatie omtrent Rison willen of een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs neem dan contact met ons en wij informeren u graag verder.

Rison is lid van inkooporganisatie Quantore.

Door de uitlevering via dit logistieke distibutie centrum kunnen wij snelle levering tegen een scherpe prijs garanderen, veelal binnen 24 uur.

Kantoorartikelen, kantoormachines en ergonomische producten zijn in verschillende typeringen voorradig. Voor artikelen om te schrijven, printen, plakken, snijden, inbinden, presenteren, organiseren en nog veel meer vormt ons bedrijf een prima basis.

Mocht u in de buurt zijn, in de showroom is ook een afhaalbalie aanwezig waar u direct uw gewenste product (mits voorradig) kunt meenemen.

Op Industrieterrein Witte Paal in Schagen, tussen de bedrijvigheid, is ook een eigen servicedienst beschikbaar. Een technisch medewerker kan u, indien nodig, op locatie bijstaan in het aansluiten van apparatuur.

Voor het Online bestellen gaat u naar RisonShop.nl.
Telefonisch contact opnemen met onze medewerkers via 0224-298080

RISON SHOP
 

ACTIE: BEKIJK NU ONZE SPECIALE AGENDA 2016 FOLDER
(klik op de folder hieronder)