bekijk onze webshop

Projectinrichting

Of het nu gaat om een bestaand gebouw waarvan een enkele ruimte moet worden gerestyled of een nieuwbouwproject waarbij uw uitstraling ook in het interieur tot uiting moet komen. Rison voorziet u van een passend interieuradvies. Onze specialiteit is het begrijpen van uw wensen om die vervolgens te vormen tot een beeld dat u voor ogen heeft.

ICT-oplossingen

De afdeling ICT van Rison B.V. is gespecialiseerd in het stroomlijnen van de ICT-omgeving van een bedrijf. Cloud en Voip producten tot on-premise beheer.
Klik "Lees Meer" voor onze product portfolio.

Kantoorartikelen

Rison levert zijn kantoorartikelen vanuit een centraal distributie centrum. Hierdoor maken wij het mogelijk om uw kantoorartikelen binnen 24 uur te leveren. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van de diverse kantoorartikelen en machines, zij staan u graag te woord voor het geven van advies of een scherpe prijs.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Wij doen wat we beloven.

Rison is een toonaangevend bedrijf dat gevestigd is gevestigd in Schagen Noord-Holland. Rison levert een zeer breed pakket voor o.a. bedrijven, scholen, zorginstellingen en horeca. Het aanbod bestaat uit het leveren van ICT-oplossingen, projectinrichting, kantoorartikelen, telefonie en meubilair.

Onze klanten vertellen.