Projectinrichting

Een aangename, comfortabele en inspirerende leer- of werkomgeving bevordert tot betere prestaties.

Dagelijks besteden we veel tijd in onze werkomgeving. Of het nu gaat om kantoren, scholen of (zorg)instellingen, Rison denkt bij de inrichting aan alle facetten om deze plek zo prettig mogelijk te maken.

Onze specialiteit is het begrijpen van uw wensen, om die vervolgens te vormen tot een beeld dat u voor ogen heeft. En we geven niet alleen advies, wij hebben ook de juiste partners om het advies ten uitvoer te brengen. Van vloerbedekking tot meubilair en van werkplek tot verlichting.

“Elk project is
maatwerk.”

Projectinrichting

Of het nu gaat om een bestaand gebouw waarvan een enkele ruimte moet worden gerestyled of een nieuwbouwproject waarbij uw uitstraling ook in het interieur tot uiting moet komen. Rison voorziet u van een passend interieuradvies. Onze specialiteit is het begrijpen van uw wensen om die vervolgens te vormen tot een beeld dat u voor ogen heeft.

ICT-oplossingen

De afdeling ICT van Rison B.V. is gespecialiseerd in het stroomlijnen van de ICT-omgeving van een bedrijf. Cloud en Voip producten tot on-premise beheer.
Klik "Lees Meer" voor onze product portfolio.

Kantoorartikelen

Rison levert zijn kantoorartikelen vanuit een centraal distributie centrum. Hierdoor maken wij het mogelijk om uw kantoorartikelen binnen 24 uur te leveren. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van de diverse kantoorartikelen en machines, zij staan u graag te woord voor het geven van advies of een scherpe prijs.

Direct online bestellen?

Uitgelichte projecten

Project #1

Locatie vestiging

Project #2

Project #3

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?