Het gevolg van diefstal, brand of een computervirus wordt vaak onderschat. In één klap kunnen al uw kostbare gegevens verdwenen zijn. De gevolgen zijn vaak niet te overzien.

Back-up online biedt de goede bescherming die van groot belang kan zijn voor uw onderneming.
Het zelf verwisselen van datatapes is daarmee verleden tijd. Geen verantwoordelijkheid meer voor de veiligheid van belangrijke bedrijfsgegevens. Rison ICT maakt dagelijks een kopie van de bedrijfsbestanden. U hoeft zelf niets meer te doen, alles gaat volautomatisch.
De back-up wordt in de avonduren gedaan. In overleg kan natuurlijk voor een ander tijdstip, toegespitst op uw bedrijfsvoering, worden gekozen.

Met deze service kunt u zich richten op het speerpunt van uw bedrijf; ondernemen.
Neem contact op met een van onze adviseurs zij helpen u graag verder.

Microsoft 365 Backup

Veel gebruikers van Microsoft 365 gaan er vanuit dat er een automatische backup wordt gemaakt van alle data die in the cloud wordt opgeslagen.
Hoewel Microsoft wel opties biedt die voorzien in tijdelijk behoud door middel van bewaartermijnen, prullenbak-instellingen en versiebeheer, is het maken van een automatische backups uw verantwoordelijkheid.

In Microsoft 365 is de data van u. U bent eigenaar. U bepaalt wat ermee gebeurt.

Onze backup is daarvoor de oplossing. Wij kunnen Exchange, Sharepoint en OneDrive bestanden voor u bewaren incl. Archivering.

Neem voor meer informatie contact met ons op